Söker du personal?

Fremagruppen säkerställer hög kvalitet och kostnadseffektiva och
flexibla bemanningslösningar i varje byggprojekt.

Kvalitet en hörnsten

Hög kvalitet är en av hörnstenarna i Fremagruppens verksamhet. Något som bland annat betyder att det är högt ställda krav både på ställningsföretag och dess medarbetare.

Till detta ska läggas att fremagruppen ligger långt framme i sitt miljöarbete.

Vi på Fremagruppen tillhandahåller personal inom bygg och hjälper dig fylla ut med personal när du behöver det som mest Tack vare vår snabba hantering av personaluthyrning hos Fremagruppen får du snabbt hjälp med det du behöver och dagen blir inte stressig eller förstörd.


Vi hjälper ditt företag med personalbehovet

Personalbehovet i byggbranschen varierar kraftigt på grund av projekt- och säsongssvängningar. Vi erbjuder bemanningslösningar som är anpassade till dessa behov för att du ska kunna fokusera på projektgenomförandet. Vi hjälper dig med personal med kompetenser inom Bygg, mark och anläggning. Våra medarbetare är specialiserade yrkesmän som snabbt sätter sig in i nya projekt, miljöer och förutsättningar. Fremagruppen uppfyller snabbt dina önskemål och krav när det gäller utbildad yrkespersonal med dokumenterad erfarenhet. All vår personal är utrustad med arbets-/skyddskläder enligt gällande bestämmelser samt ID06- kort.

Våra kunder ser fremagruppen som en samarbetspartner när de saknar personal, letar efter speciella kompetenser eller är intresserade av en kostnadseffektiv och mer flexibel lösning inom bemanning för en viss period och/eller för ett specifikt projekt. Vi har samarbetat med kunder vid genomförandet av små och stora projekt i Sverige. Tack vare det kan ni som kund känna er trygga då vi är medvetna om vilka förväntningar och krav som ställs på oss.

Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig